Courtesy of Jari V, joka tämän pastan alunperin teki. Tämä kuuluu kategoriaan ottomättö. Rasvaista ja epäterveellistä mutta ai miten hyvää varsinkin kun malttaa vetäytyä tunnin.

 
Ainekset:
1 Paketti pekonia
5-10 nyyttiä tagliatellea  
Purjo (vaikka ihan kaksikin)
Kanamuna (tarkemmin ottaen keltuainenx2 mutta itse laitan kokonaisena)
 
1. Pasta kattilaan
2. Pekonit viipaleiksi ja pannulle paistumaan
3. Valmiit pekonit pois pannulta ja pekonirasvaan purjot kärventymään.
4. Pasta, purjo ja pekonit samaan kattilaan
5. Päälle maun mukaan suolaa ja sairaan paljon mustapippuria ja munat sekaan
6. Sitten vaan sekoitus ja valmis (odota se tunti ja syö vähän jäähtyneenä tai uudelleen lämmitettynä jos maltat)