Tässä arkikäyttöön sopiva Pho-keiton ohje, jolla pääsee alkuun. En ole vielä kokeillut monimutkaisempaa Pho-keiton valmistusta, jossa keskitytään lihaliemen tekoon alusta alkaen, mutta se on eittämättä edessä.
Tämä ohje valmisteluineen valmistuu reippaassa puolessa tunnissa ja ruoasta pääsee "hajulle".
 
Ainekset:
2l vettä
3 lihaliemikuutiota
2 isoa valkosipulinkynttä
1 kanelitanko
Tuoretta inkivääriä maun mukaan (itse käytin pari sormenmittaa)
400g naudanlihaa, suikaleina tai paloina
1 punasipuli
300g parsakaalia
200g pitkiä vihreitä papuja
0,5dl soijakastiketta
3 limeä
200g nuudelia
 
Tarjoiluun/koristeluun:
Esim. mung-pavun ituja
Tuoretta korianteria
Chiliä
 
1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää liemikuutiot, hienonnettu valkosipuli ja kanelitanko. Raasta inkivääri liemeen mukaan.
2. Keitä viitisen minuuttia. Samaan aikaan ruskista naudanliha pannulla. Lisää pilkottu punasipuli pannulle lihan sekaan ja paista kypsäksi.
3. Lisää keittoon parsakaalista leikatut nuput, pavut, soijakastike ja puristele limestä mehut sekaan.
4. Lisää nuudelit keittoon. Keittele 5 minuuttia.
5. Annostelu: 
-Ota korkeareunaisia kulhoja. 
-Kulhoihin ensin höyryävän kuumaa keittoa. 
-Keiton päälle lihasuikaleita. 
-Lihasuikaleiden päälle kunnon keko ituja
-Koristele korianterilla
-Chiliä maun mukaan. Omasta mielestäni keiton tulisuutta saa hyvin säädeltyä inkiväärin ja chilin määrällä.