Marinadi
- 4 kananrintaa kuutioituna noin tuuman kuutioiksi
- 2 rkl paksua maustamatonta jogurttia
- 1/2 tl tulista chilijauhetta
- 1 rkl jauhettua korianteria
- 1 rkl jauhettua paprikaa
- 1 rkl jeeraa
puolikkaan sitruunan mehu

Curry
- 3 rkl oliiviöljyä
- 4 rkl voita
- 4 valkosipulinkynttä raastettuna
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- 2 tl sarviapilan siemeniä
- 2 tl suolaa
- 3 tl ruskeaa sokeria
- 2 tl garam masalaa
- 1 dl kermaa
- 2 dl paseerattua tomaattia
- 2 rkl mantelijauhoja
- tuoretta korianteria koristeeksi.

Lisäke:
- keitettyä riisiä noin 4-6 hengelle
- Naan-leipää (kvg-metodilla löytyy hyviä ohjeita, esim. Jamie Oliverilta)

Aloita tekemällä marinadi ja anna kanan maustua 2-24h. Mitä kauemmin,sen parempaa.

Sekoita jogurtti ja muut marinadiainekset. Lusikoi minigrip- tai pakastepussiin ja kananrinnat sekaan. Pussi kiinni ja sekoita kananpalasiin tasaisesti. Jätä marinoitumaan jääkaappiin.
Ota kanat puolta tuntia ennen paistoa huoneenlämpöön.

Raasta valkosipuli sekä inkivääri. Ota iso paistinpannu tai wokkipannu ja laita kunnon loraus oliiviöljyä pohjalle. 
Kuullota miedolla lämmöllä raastettua inkivääriä, valkosipulia sekä sarviapilan siemeniä. 
Lisää parin minuutin päästä garam masala. Sekoittele hetki. Jos seos menee köntiksi, lisää vettä tai öljyä. Lisää tämän jälkeen mantelijauhot.
Kanat marinaadeineen mukaan. Paista pinnat kiinni kovalla lämmöllä.
Lisää voi, ruskea sokeri ja paseerattu tomaatti ja pieni loraus kermaa. Lisää suola ja anna hautua puolisen tuntia miedommalla lämmöllä aina välillä sekoittaen.

Tässä välissä voit laittaa lisäkeriisin tulemaan.

Lopuksi tarkista maku, lisää loput kermasta ja pyörittele currya muutama minuutti tasaiseksi.

Laita tarjoiluastiaan ja koristele silputulla korianterilla. Suosittelen tekemään myös naan-leipää. Se kun Intialaiseen settiin luontuu.