Kolmannes punaisesta chilistä

Öljyä

1 tl jeeraa

1 tl paprikaa

0,5 tl savupaprikaa

1 tl suolaa

1 tölkki kikherneitä tai valkoisia papuja tms.

Turaus tomaattisosetta

1 tlk kuorittuja tomaatteja

1 dl vettä

4 kananmunaa

Mustapippuria

Tuoretta korianteria

Silppua sipuli ja paprika. Poista chilistä siemenet ja hienonna chilipalko. Kuullota sipulia, chiliä ja paprikaa öljyssä korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää jeera, paprikajauhe ja suola.

Kaada pannuun huuhdotut ja valutetut kikherneet/pavut. Lisää tomaattisose, tölkkitomaatit sekä huuhdo tölkki vedellä ja kaada tomaattivesi pannulle. Pienennä tölkkitomaatit lastalla ja sekoittele. Anna kiehua hiljakseen 10 minuuttia.

Riko kanamunat seokseen yksi kerrallaan, yrittäen pitää keltuaiset ehjänä. Älä enää sekoita, vaan hyydytä kananmunat erillään toisistaan kansi päällä.

Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä vielä vartti.

Ripottele päälle pippuria ja maun mukaan tuoretta korianteria.